Friday, December 29, 2006

Äntligen tyst på tåget

Äntligen har SJ bestämt sig för att införa tysta vagnar på tåget. Från och med nästa år kommer man avskaffa de mobilfria zonerna och införa tysta vagnar som är mobilfria och pratfria. Äntligen behöver jag inte tvingas lyssna på andra människors onödiga och meningslösa samtal på tåget.

Andra bloggar om: ,

Labels: ,

2 Comments:

At Wednesday, 31 January, 2007, Anonymous Anonymous said...

Det är något mycket märkligt med dessa tysta zoner och vagnar. Det är nog bara i Sverige ett sådant påbud kan vinna gillande.
Åk tåg! Men håll för tusan tyst!
Innan mobiltelefonerna kom var det rätt naturligt att folk pratade i kupén. Nu ska man hålla tyst vare sig man har en mobil att prata i eller bara underhåller sig med sin medtrafikant. Vore det inte dags att införa Tysta gatan i städerna så folk slapp att höra andra prata även i stan. Märkligt land detta Sverige, vi lever verkligen upp till fördomarna om oss

 
At Wednesday, 31 January, 2007, Blogger Filip Lam said...

Hej Curt.

Det finns människor som vill kunna resa och samtidigt koppla av. Oftast är det bara i en vagn det finns möjlighet till tyst zon så det är inte som att de flesta resenärer behöver bry sig om detta. Men det vore bra om folk respekterade att det finns tysta vagnar.

 

Post a Comment

<< Home