Sunday, January 21, 2007

Mer info om iPhone


Apples nyligen annonserade telefon kommer enligt Apple själva att revolutionera telefonindustrin. Och utifrån keynotepresentation att döma så kan det mycket väl bli det.

Apples telefon har så många funktioner som får en att undra varför ingen annan har tänkt på detta tidigare.

Apples telefon synkroniserar allt. Kontakter, kalender och e-post mm. Att konfigurera e-post på mobiltelefon har alltid varit en riktigt smärtsam upplevelse. Detta är en av de funktionerna jag ser emot mest i Apples telefon. Tänk dig att bara koppla in en sladd till datorn och få alla dina mailboxar och mail synkat till din mobil, smärtfritt! Underbart Apple.

iPhone har också avancerade sensorer som känner av hur du använder din telefon. Om du ska ringa ett samtal så stänger den av skärmen när telefonen närmar sig örat, automatiskt. Lika användarvänligt som allt annat Apple gör.

Jag gillar också konceptet med enbart touchscreen. Ingen stylus och bara en knapp. När man skriver sms så dyker det upp ett virtuellt tangentbord. Detta är bra för att vi pratar svenska äntligen kan få tangentbord med svenska tecken. I vanliga fall bryr sig tillverkarna inte om att göra åäö eftersom det är för dyrt att bygga extra knappar.

Sammanfattningsvis kan jag säga att Apple iPhone skapar ett stort ha-begär och jag tror att många mobiltelefontilverkare är imponerade av Apples prestation.

Mer info om iPhone hittar du här.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home