Friday, August 11, 2006

Kom igen Apple

Vad Apple en gör så kan man räkna med att de kommer göra det snyggt. Deras succé med iPod har lett till att många av oss längtar efter en "iPhone" eller "iCall" som vissa tror att den kommer heta.

Apple pratar inte om produkter de inte släppt men de har ändå gett hints på att det kommer att komma en telefon från dem. Förra året gjorde de tillsammans med Motorola en telefon de kallade för ROKR. ROKR var en felträff som får heta duga eftersom den inte var mer än en gammal Motorola telefon i en ny färg och med iTunes inbyggt. Vissa tror att Apple visste att projektet skulle misslyckas och att det var en hämnd för att Motorola som tidigare gjorde processorer till Apple, ledde till att Apples datorer fick ett dåligt rykte. Andra tror att Apple bara vill doppa fötterna och känna av marknaden.

Musiktelefonerna har tagit över mobilmarknaden och jag tycker det är dags för världens ledande tillverkare inom bärbara musikspelare att bygga en musikspelare med inbyggd telefon, kom igen Apple visa oss något nu.

Bilden är inte från Apple utan någon som fantiserar om hur en iPod-telefon skulle kunna se ut. Jag tror att Apples designer kommer göra ett betydligt bättre jobb än det.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Labels: , ,

1 Comments:

At Tuesday, 22 August, 2006, Anonymous Anonymous said...

Telefonen på bilden är helt klart en typiskt högerhänts påhitt...

 

Post a Comment

<< Home